Header Ads

Beşiktaş şampiyonluğa adım adım yaklaşıyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Medipol Başakşehir’e 2-1 yenilerek son iki haftaya girilirken lider Beşiktaş’ın 6 puan gerisinde kaldı.


Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe’nin Medipol Başakşehir’deplasmanında 2-1 mağlup olup puan kaybetmesinin ardından Beşiktaşlı taraftarlar şampiyonluk kutlamak için sokağa döküldü. Beşiktaş Meydanı’na toplanan siyah-beyazlı taraftarlar, meşaleler yakıp coşkuyla eğlendi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig’de Medipol Başakşehir’e 2-1 kaybettikleri maçta şampiyonluk isteyen bir takım görüntüsünde olmadıklarını söyledi.

Daha fazlasını yapmalıydık. Şampiyonluk bayrağını tamamen Beşiktaş’a teslim ettik. Anlamak çok zor. Böyle bir seviyede nasıl bir maç oynarız. Son maçlardaki görüntümüz yoktu. Suçu baskıya atamayız. Dün derbide çok beklentiye girdik. Bugün sanki şampiyonluğa inanmıyorduk, şampiyonluk gitti görüntüsündeydik. Medipol Başakşehir iyi bir takım ve hak ettiler. Önümüzdeki maçları kazanmak için sahaya çıkacağız. Bir de kupa finalimiz var. Kupa finalinde kazanmak için farklı bir güven sergilemeliyiz.” dedi.



Beşiktaş şampiyonluğa adım adım yaklaşıyor

Hiç yorum yok