Header Ads

Kendin Yap Projesi: Plastik Kaşıklar

Gizushka • #Altın

https://sonsoz.com.tr/wp-content/uploads/2016/07/Plastik-Kaşık-Tablo.jpg

Hemen hemen hepimizin evinde bulunan, çok basit malzemelerle oldukça ilginç  ‘kendin yap’ projeleri yapmak, ortaya son derece dekoratif objeler çıkarmak mümkün.


Hem de pek çoğunun yapımı oldukça basit, uzun zaman almayacak projeler… Bu gün de plastik kaşıklar kullanarak neler yapılabileceğini paylaşacağım sizlerle.


Plastik Kaşık EnginarPlastik Kaşıklar’ın saplarını keserek, cam, tahta, karton ve ayna gibi yüzeylere yapıştırabilir ve istediğiniz formu verebilirsiniz.


Plastik Kaşık Ayna


Arzu ederseniz sprey boya yardımıyla da renklendirebilirsiniz. Aynı rengi kullanabileceğiniz gibi, renk geçişleri yaratabilir, hatta farklı renklere de boyayabilirsiniz.


Plastik Kaşık Abajur


Ben bu avizeyi özellikle çok sevdim. Oldukça makul fiyatlara satın alabileceğiniz Çin fenerlerinin üzerine uygulayabilirsiniz. Boyamanıza dahi gerek yok.


Plastik Kaşık Vazo


Cam kavanozlarınızın, düz saksı ya da vazolarınızın üzerini plastik kaşıklarla kaplayarak rengarenk, harika vazolar ortaya çıkarabilirsiniz.


Plastik Kaşık Mumluk


Tealight mumluklar da yaratabilirsiniz. Plastik kaşıkların kenarlarını hobi kalemleriyle boyayarak katmanları daha belirgin hale getirebilirsiniz. Parlak altın ya da gümüş renkteki sprey boyalarla metalik yüzeyler elde edebilirsiniz.


Plastik Kaşık Bahçe Süsü


Bahçelerinizi süslemek için de farklı formlarda dekoratif objeler yaratabilirsiniz. Plastik dayanıklı bir malzeme olduğu için dışarıda kalmasında herhangi bir sakınca olmayacaktır.


Plastik Kaşık Çiçek


Plastik kaşıklarla çiçek yapımı da oldukça kolay. Alternatif olarak, çiçeklerin ortasını boş bırakabilir ve tealight mumlar yerleştirerek, sofralarınızı dekore edebilirsiniz.


Bir sonraki yazıda görüşmek dileğiyle! Moda ve Kadın sayfamızdan bizi takip etmeye devam edin!




http://bit.ly/2Qx20Sx • Sonsöz Gazetesi • Son Dakika • Güncel Haberler • Ankara Yerel Gazete

Hiç yorum yok