Header Ads

Beşiktaş Fenerbahçe Canlı izle

Editör • #Beşiktaş, #Fenerbahçe


Beşiktaş Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Beşiktaş Fenerbahçe canlı yayın bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.





Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle – Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat 21.00’da başlayacak. Beşiktaş Fenerbahçe maçı BeIN Sports’tan canlı yayınlanacak.








Büyük derbi heyecanı bugün Vodafone Park’da yaşanacak Fenerbahçe Beşiktaş maçının ilk yarıda ki maç özetini hatırlayalım.

Beşiktaş Fenerbahçe maçını izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Beşiktaş Fenerbahçe şifresiz izle, Beşiktaş Fenerbahçe şifresiz mi? Beşiktaş Fenerbahçe BeIN Sports canlı izle şeklinde arama yapmaya başladı Beşiktaş Fenerbahçe maçına dair tüm bilgiler haberimizde.





Ezeli rekabet ebedi dostluğu olan iki takım arasındaki istatistiklere bir bakalım!!!





Fenerbahçe,
Süper Lig’de Beşiktaş ile oynadığı son 29 maçın sadece beşinde mağlup oldu. Ancak
bu beş yenilginin tamamı deplasmanda geldi.





Süper Lig’de Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’a iç sahada 10 maçtır kaybetmeyen Beşiktaş bu üç rakibine karşı Süper Lig tarihindeki en uzun yenilmezlik serisini egale etmek için sahaya çıkıyor.





Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan son yedi resmi maçta toplam 13 kırmızı kart çıktı. Çıkmayan tek karşılaşma, geçen sezon bu statta Beşiktaş’ın kazandığı ve bu süreçteki tek galibiyet aldığı maçtı.





Süper Lig’de çıktığı son sekiz deplasman maçını kazanamayan Fenerbahçe 2002-2003 sezonundan bu yana en uzun serisini yaşıyor.





Beşiktaş Süper Lig’de evinde oynadığı son 62 maçın 60’ında gol atmayı başardı. Siyah beyazlıların gol atamadığı iki maçta Akhisarspor’du.





Pazartesi günleri oynadığı son altı Süper Lig derbisini kaybetmeyen ve sadece bir hol yiyen Fenerbahçe, en son Trabzonspor’a yenilmişti.





Bu sezon Süper Lig’in deplasmanda en az gol atan takımı olan Fenerbahçe’nin lig tarihinde dış sahada Ankaragücü’nün ardından filelerini en çok havalandırdığı takım Beşiktaş.






View this post on Instagram

Günaydın! #FenerinMaçıVar

A post shared by Fenerbahçe SK (@fenerbahce) on

Gözler Burak Yılmaz’da olacak





Burak Yılmaz’ın Süper Lig derbilerinde en fazla gol attığı rakibi Fenerbahçe ancak lig genelinde en fazla mağlup olduğu takımda Fenerbahçe.





Şenol Güneş ve Ersun Yanal’ın Süper Lig’de karşılaştığı yedi maçta Güneş’in 3-2’lik üstünlüğü bulunuyor. Bu yedi maçta iki teknik direktörün takımları toplam 29 gol kaydetti. Maç başına 4.1 gol.




http://bit.ly/2tzPu7Q • Editör • Sonsöz Gazetesi • Son Dakika • Güncel Haberler • Ankara Yerel Gazete

Hiç yorum yok