Header Ads

Davutoğlu'ndan MKYK krizine gönderme

NEFSİMİ AYAKLAR ALTINA ALIRIM


AK Parti Meclis Grup toplantısında “Asla dava arkadaşlarımın kalbini kırmam” diye konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Bu kadroların üzülmesine izin vermem” dedi.


AK Parti meclis Grup toplantısında önemli açıklamalar yapan Genel Başkan ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu,


“Biz başka partiler gibi değiliz. Biz siyasi menfaatlerinin peşinde koşanlardan değiliz. Bizim derdimiz Türkiye’yi hedeflerine ulaştırmaktır”


dedi.


Davutoğlu’nun dikkat çekici cümleleri şunlar:


• Türkiye’nin yeni nesillerine doğru örnek olmaktır. İnandığımız doğrulardan, lekesiz ve temiz siyasetten geri durmayacağız. Bütün bu dava, bütün bu faaliyetler, bütün bu tüzükler, bütün bu kurallar sırat-i müstakim (istikamet yolu) olmak içindir.

• Birileri bizim kuşağımızın gençlik hayalini çaldı, biz yine buna müsaade etmeyeceğiz. Ülkemize, milletimize ihanet etmeyeceğiz, edenlere de izin vermeyeceğiz.

• Nefsimi ayaklar altına alırım, asla dava arkadaşlarımın kalbini kırmam. Bu kadroların üzülmesine izin vermem. Bugün herkes imtihanlıdır. Kim ne fitne yaparsa yapsın, kim ne yazarsa yazsın, biz bu iki yazıcının dosyasından korkalım, Allah’tan korkalım.

• Bölgemiz ve ülkemiz kritik bir dönemden geçiyor. Paravan örgütler fitnenin hizmetkar görevi görüyorlar. Türkiye tüm bu saldırılara karşılık verecek güçtedir. Şer odakları bugüne kadar hak ettikleri cevabı aldılar almaya devam edecekler.

• Mecliste danışman adı altında görev yapan terörist kılıklı adamların kurtarılmış bölge dediği Varto var ya orada halkımızla kucaklaştım çocuklarla top oynadım…

• HDP ahlaksız bir şiddeti savunmaya devam ediyor. Dokunulmazlık konusunda mangalda kül bırakmayan ucuz kahramanlar şimdi gerilimi artırmak için her şeyi yapıyorlar.



Davutoğlu'ndan MKYK krizine gönderme

Hiç yorum yok