Header Ads

Gloria Open Dans Yarışması sona erdi

Antalya’nın Serik İlçesi’nde bu yıl 2’ncisi düzenlenen ‘Gloria Open Dans Yarışması’ sona erdi.


Gloria Open Dans Yarışması sona erdi
ANTALYA’NIN SERIK ILCESI’NDE BU YIL 2’NCISI DUZENLENEN GLORIA OPEN DANS YARISMASI SONA ERDI.(NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

Dünya Dans Sporları Federasyonu (WDSF) ve Türkiye Dans Sporları Federasyonu’nun desteği ile organize edilen Gloria Open Dans Yarışması sona erdi. Serik’teki Gloria Sports Arena’da 2 gün süren ve 22 ülkeden 600 yarışmacının katıldığı organizasyonda; Latin ve standart branşlarda, yetişkin, genç, yıldız ve minik kategorilerinde yarışmalar yapıldı. Yarışmalar sonucunda standart branş büyükler kategorisinde Danimarka’dan Pasquale Farina- Sofie Koborg çifti, Latin branşı büyükler kategorisinde ise Almanya’dan Marius Andrei Balan- Khrystyna Moshenska birinciliği kazandı. Tüm kategorilerde dereceye giren yarışmacılara ödüllerini Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Serik Kaymakamı Rıfat Altan, Serik Belediye Başkanı Ak Partili Ramazan Çalık, Gloria Sports Arena Proje Yöneticisi Elif Özdemir, Özaltın Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Yunus Özdemir ve Melis Özaltın verdi. Dünyanın en prestijli dans yarışmasına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Gloria Sports Arena Proje Yöneticisi Elif Özdemir, şöyle dedi:


“Hayata geçirdiğimiz son projemiz Gloria Sports Arena’yla ve içinde bulunduğumuz böyle güzel organizasyonlarla görüyoruz ki spor ve sporcularımıza verdiğimiz destekle onların da dünya çapında başarılar kazanmasına zemin sağlıyoruz. Bizleri fazlasıyla gururlandıran da budur.”


Gloria Open Dans Yarışması sona erdi
ANTALYA’NIN SERIK ILCESI’NDE BU YIL 2’NCISI DUZENLENEN GLORIA OPEN DANS YARISMASI SONA ERDI.(NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

Yarışma Koordinatörü Alize Altay ise bu yıl 2’ncisini düzenledikleri Gloria Open Dans Yarışması’nın geleneksel olma yolunda büyük adımlarla ilerlediğini aktardı. Altay, “Hepimiz bu sporun gelişmesi, sporcularımızın başarısı için fedakarlık yapmalı, kaynaklarımızı onlar için kullanmalıyız. Her sporcumuzun başarısı bizim, okunan marş ülkemizin olacaktır” diye konuştu.


Latin ve standart branşlarda yarışan dansçılar, dünya sıralamalarında kendilerine yer edinebilmek için ter döktü. Gloria Open’da yarışmacıların kazandığı puanlar, dünya sıralamasında etkili olacak.



Gloria Open Dans Yarışması sona erdi

Hiç yorum yok