Header Ads

Mutlu Gençler Umutlu Yarınlar'da son

Gençleri bağımlılığa karşı korumak ve spora özendirmek amacıyla harekete geçen Sincan Kaymakamlığı, ‘Mutlu Gençler Umutlu Yarınlar’ projesinde sona geldi.


Çağdaş bir toplumun; ancak sağlıklı ve eğitimli bir gençlik ile var olacağını ifade eden Sincan Kaymakamı Salim Demir, “Ülkemizin geleceği, devletimizi ve milletimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin yetiştirilmesinde üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım” dedi.


Ankara Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle, Sincan Kaymakamlığı, Yeşilay Cemiyeti Ankara Şubesi ve Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen “Mutlu Gençler, Umutlu Yarınlarö projesiyle Sincan’da 25 bin öğrenciye “bağımlılıkla mücadeleö eğitimi verildi. Öğrencilerin okul dışındaki zamanlarını sosyal kültürel ve sanatsal faaliyetlerle geçirmelerini sağlayan Sincan Kaymakamlığı, bir yıl boyunca birbirinden farklı etkinlikler düzenledi. Proje kapsamında hedef grup içerisinde bulunan öğrencilerin, aileleri ve sosyal çevresi de madde bağımlılığı ile mücadele noktasında bilinçlendirildi. Sincan Kaymakamı Salim Demir, Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Solmaz, Mutlu Gençler Umutlu Yarınlar Proje Koordinatörü Nezahat Demir, öğrenciler ve öğretmenler Lale Konferans Salonu’nda bir araya gelerek 5 Mayıs’ta sona erecek projenin başarıyla geçen bir yılını değerlendirdi.


Mutlu Gençler Umutlu Yarınlar'da sona gelindi
Mutlu Gençler Umutlu Yarınlar’da sona gelindi

Konuşmasına, ‘Gençlerimize ülkemizin kıymetlileri olduğunu hissettirmeye çalıştık’ diyerek başlayan Sincan Kaymakamı Salim Demir, proje kapsamında gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlattı. Projenin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini bildiren Demir, “Devlette devamlılık esastır. Biz devleti temsil eden kurumlar olarak, bu projeyi önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz. Çağdaş bir toplum ancak sağlıklı ve eğitimli bir gençlik ile oluşturulur” diye konuştu.


Ülkenin geleceği gençler için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu ifade eden Kaymakam Demir, “Gençler, sadece kendi geleceklerini temsil etmezler, hem kendi geleceklerini hem ailelerinin geleceğini, hem de ülkenin ve devletin geleceğini temsil ederler. Ülkemizin geleceği, devletimizi ve milletimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin yetiştirilmesinde üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım” dedi.


GENCLERI BAGIMLILIGA KARSI KORUMAK VE SOPRA OZENDIRMEK AMACIYLA HAREKETE GECEN SINCAN AKYMAKAMLIGI, 'MUTLU GENCLER UMUTLU YARINLAR ' PROJESINDE SONA GELDI. (FOTO: ANKARA-DHA)
GENCLERI BAGIMLILIGA KARSI KORUMAK VE SOPRA OZENDIRMEK AMACIYLA HAREKETE GECEN SINCAN AKYMAKAMLIGI, ‘MUTLU GENCLER UMUTLU YARINLAR ‘ PROJESINDE SONA GELDI. (FOTO: ANKARA-DHA)

Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Solmaz da, Mutlu Gençler Umutlu Yarınlar projesinin büyük yankı uyandırdığını belirterek, Sincan Kaymakamı Salim Demir’e teşekkür etti. “Gençlerimiz için çalışmalarımız devam edecekö diyen Solmaz, “Türkiye nüfusunun yaklaşık 20 milyonunu gençler oluşturuyor. Genç nüfus bir ülke için büyük bir avantaj. Gençlerimizi yönlendirmek, kötü alışkanlıklardan korumak, iyiye, doğruya ve güzele yöneltmek amacıyla yürüttüğümüz projede sona geldik. Gençlerimiz, geleceğimizin Türkiye’sini oluşturacak aydınlık yüzlerimiz için çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.


Mutlu Gençler Umutlu Yarınlar Projesi Koordinatörü Nezahat Demir ise, proje ile gençlerin daha iyi bir geleceğe sahip olmalarını sağlamak, öğrencilerin ufkunu açma onlara yeni bir bakış açısı kazandırmak istediklerini söyledi.



Mutlu Gençler Umutlu Yarınlar'da son

Hiç yorum yok