Header Ads

Babalar Günü İçin 5 Hediye Önerisi

Irmak Pehlivan -

Ve beklenilen zaman yaklaşıyor… Babalar Günü için son haftaya giriliyor ve hediye telaşı da başlamış bulunuyor. Pek çok mağazadaki indirim ve fırsatları takip ederek siz de babanızın ihtiyacı olan o mükemmel hediyeyi bulabilirsiniz.


  • Mayo:


Babalar Günü için en mantıklı hediye mayo olarak gösterilebilir çünkü yaz aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla beraber yepyeni erkek mayo çeşitleri ortaya çıkıyor.

[caption id="attachment_38303" align="alignleft" width="185"]vakkomayo Klasik mayo anlayışı desenler ile bozuluyor.[/caption]

[caption id="attachment_38304" align="alignright" width="144"]cizgilimayo Çizgiden vazgeçemeyenlere...[/caption]

Bu yaz renk renk mayolar ile babanıza yaz için de uygun bir hediye verebilirsiniz. Palmiye ve çiçek desenli mayolar ile babalar da plajda dikkat çekmeye başlıyor. Sol resimdeki mayoya ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

 
  • Saat:


[caption id="attachment_38311" align="aligncenter" width="563"]saatmodel Klasik saat modellerinden ilham alabilirsiniz.[/caption]

Çalışan babaların zamanı kontrol etmelerine ve yönetmelerine yardım sağlayacak minimal, klasik veya renkli saatler ile siz de hediye işinizi çok düşünmeden halledebilirsiniz.

[caption id="attachment_38312" align="alignright" width="128"]Minimalist saatlerMinimalist saatler[/caption]

Markasına göre değişik fiyatları olan saatler, tarz ve stil açısından bu yıl da çok değişik modellere sahip. Ufak bir araştırma ile siz de babanıza en uygun modeli bulabilirsiniz. 
Teknolojik babalar için telefon ile eşzamanlı çalışan akıllı saatleri de tercih edebilirsiniz.

  • Oyun ve Kart Setleri:


[caption id="attachment_38330" align="alignnone" width="699"]Hem tavla hem domino seti Tavla, domino ve dama setine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.[/caption]

[caption id="attachment_38331" align="alignnone" width="653"]Kart oyunları ve tavla bir arada. Kart oyunları ve tavla bir arada.[/caption]

Çoğu baba gerekse tavla oynamayı, gerekse kart oyunlarını çok sever. Bu favori oyunların bir arada olduğu muhteşem renklerdeki setleri babanız çok sevecek ! Kendi özel kılıfında saklanabilen bu tavla, kart ve pul takımları hem çok şık hem de alışılmışın dışında bir hediye önerisi. Yukarıdaki kırmızı sete buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.



  • Güneş Gözlüğü:

Yine Babalar Günü'nün yaz dönemine gelmesinin bir avantajı olarak güneş gözlükleri de favori hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

[caption id="attachment_38344" align="alignleft" width="165"]yuvarlakgozluk Yuvarlak çerçeveli modeller[/caption]

renklicamgozluk

Yuvarlak gözlük modelleri bu yıl da geçen sene olduğu kadar moda. Boy boy seçenekleriyle her türlü yüz tipine yakışan bu modeller pek çok marka tarafından bu yaz da üretilmiş durumda. Soldaki gözlüklere ve daha pek çok çeşide bu linkten ulaşabilirsiniz.




[caption id="attachment_38348" align="alignnone" width="1259"]johnlennonmodel 'John Lennon' modelleri hem optiklerde hem de güneş gözlüklerinde çok tutuluyor.[/caption]
  • Bakım Aletleri/Ürünleri:


[caption id="attachment_38352" align="alignleft" width="180"]philipstras Yeni traş setlerinden bir tanesi. Satın almak için tıklayın.[/caption]

Babanıza yeni bir traş makinesi hediye etmek için en doğru zaman ! Fakat bilindiği gibi yalnızca traş olmak yetmiyor, cildin bakımını da sağlamak gerekiyor.

[caption id="attachment_38351" align="alignright" width="226"]Erkek bakım ürünleri Erkek bakım ürünleri[/caption]

Günümüzde kadınlara olduğu kadar erkekler için de pek çok bakım ürünü üretiliyor. Traş sonrası losyondan nemlendiriciye, balmlardan yüz temizleme jellerine kadar her babanın ihtiyacı olan ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.
George Herbert'in de dediği gibi: Babanın rolü, yüz öğretmeninkine bedeldir. Bizi her durumda koruyan ve kollayan tüm babaların Babalar Günü şimdiden kutlu olsun !
- Sonsöz Gazetesi

Hiç yorum yok