Header Ads

Terörle mücadelede asla taviz vermeyeceğiz

Editör -

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Vezneciler'de yaşanan terör saldırısına ilişkin, “Ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti terörle mücadele hedefinden asla ve asla taviz vermeyecektir.


Güvenlik ve adli birimlerimiz, büyük bir dikkat ve titizlikle iz sürerek bu alçak saldırıyı gerçekleştirenleri ve onları azmettirenleri mutlaka ortaya çıkartacaktır” açıklamasında bulundu.
Başbakan Yıldırım, İstanbul Vezneciler'de bu sabah gerçekleştirilen 7’si polis 11 kişinin hayatını kaybettiği bombalı terör saldırısına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Çevik kuvvet polis ekiplerine yönelik bombalı araç saldırısında terörün “aşağılık yüzünü” bir kez daha gösterdiğini belirten Yıldırım şu ifadeleri kullandı:
“Saldırıda şehit olan 7 polisimize ve 4 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Mübarek Ramazan’ın ilk günlerinde masum vatandaşlarımızı öldürmeyi hedefleyen terör örgütleri, insanlığa ve bütün insani değerlere düşman olduklarını bu saldırıyla bir kez daha göstermişlerdir. Ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti terörle mücadele hedefinden asla ve asla taviz vermeyecektir. Güvenlik ve adli birimlerimiz, büyük bir dikkat ve titizlikle iz sürerek bu alçak saldırıyı gerçekleştirenleri ve onları azmettirenleri mutlaka ortaya çıkartacaktır. Milletimizin başı sağ olsun.” - Sonsöz Gazetesi

Hiç yorum yok