Header Ads

Cumhurbaşkanı’na dava açacağız

Editör -

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Bu ülkede muhalefetin başı olacaksın teröristi hastanede ziyaret edeceksin” sözüne ilişkin,  “Cumhurbaşkanından ve Cumhurbaşkanlığı Sözcülüğünden kullanmış olduğu sözlerle ilgili bir özür, bir geri alma, bir açıklama ve bir tekzip bekliyoruz.


Bu özür gelmezse Cumhurbaşkanı’na, Cumhurbaşkanlığı sözcüsüne, bu konuda bu söylemleri tekrar eden Adalet ve Kalkınma Partili yetkililere, milletvekillerine bu yalan haberleri bu algı operasyonunun parçası olarak köpürten basın yayın kuruluşlarına karşı dava açacağız” dedi.
Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile birlikte TBMM’de basın toplantısı düzenledi.

“SAYIN CUMHURBAŞKANI GERÇEKDIŞI SÖZLERİ, YALANLARI

GERÇEK GİBİ ANLATIYOR”


Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerini eleştirerek şöyle dedi:
“Doğrudan Cumhurbaşkanının ağzından ülke adeta bir iç savaşa doğru sürükleniyor. Sayın Cumhurbaşkanı gerçekdışı sözleri, yalanları gerçek gibi anlatıyor. Örneğin Kabataş yalanını söylediğinde gözlerimle gördüm demişti, izledim demişti. Camiye ayakkabıyla girdiler, camide içki içtiler, dedi.
Ama hiç bunlardan bir ders almadık. Şimdi çıkıyor televizyonun karşısına ve şöyle söylüyor, ‘bu ülkede muhalefetin başı olacaksın, teröristi hastanede ziyaret edeceksin’.

-“SADECE SOYADININ DEĞİL KAFASININ DA KALIN

OLDUĞU ÇIKIYOR ORTAYA”-


Kendisi bir yandan Sözcüsü bir yandan. İbrahim Kalın’ın ifadelerini okuduğunuzda sadece soyadının değil, kafasının da kalın olduğu çıkıyor ortaya. Sen kimsin bir bürokrat olarak…

BİR KİŞİNİN BURNU KANASA BİR KİŞİNİN PARMAĞI İNCİNSE SORUMLUSU BUNLAR


Bundan sonra bir kişinin burnu kanasa, bir kişinin parmağı incinse sorumlusu bunlar. Vallahi de yalan, billahi de yalan. Bunlara kimse inanmasın. Böyle bir işten siyasi rant devşirmeye çalışanları CHP olarak kınıyoruz.” - Sonsöz Gazetesi

Hiç yorum yok