Header Ads

Trabzonspor'da transfer düğümü çözülüyor

Editör -

Kadrosunda önemli bir yapılanmaya gitmeyi hedefleyen Trabzonspor’da transfer düğümü çözülüyor.


İç transferde önümüzdeki günlerde önemli adımlar atılması beklenirken, gönderilecek oyuncuların ardından da rota dış transfere çevrilecek.


UEFA’dan gelen bütçe kısıtlaması nedeniyle hareket alanı kısıtlı olan bordo mavililer ilk etapta bazı oyuncuları elinden çıkaracak. Bu anlamda iç transferde önümüzdeki günlerde hareketlilik yaşayacak olan Trabzonspor daha sonra da dış transfere yönelecek.

GİRİŞİMLER HIZLANDI


Sezona yaklaşık 60 milyonluk bütçe ve 25 kişilik oyuncu kadrosuyla başlamayı arzulayan Trabzonspor’un, PSG'de forma giyen genç savunmacı Presnel Kimpembe ile temas halinde olduğu yönetim tarafından da doğrulandı. Yönetimin ayrıca Spartak Moskova’ dan Serdar Taşçı, Ajax’tan Nicolai Boilesen, Feyenoord’tan Bilal Başakçıoğlu’nun yanı sıra Oostende forması giyen Jordan Lukaku için de nabız yokladığı öğrenildi. Bordo mavililer 4-17 Temmuz tarihleri arasında yapılacak ilk etap kampına kadar birkaç oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor,

BORÇLAR ERİTİLİYOR


Trabzonspor yönetimi bir yandan gelecek sezonun kadro yapılanmasını planlarken, diğer yandan da kulübün borçlarını eritmek için kaynak arayışlarını sürdürüyor. Bu anlamda en önemli gelir kaynağı olarak görülen Akyazı Stadı'nın isim hakkı için sponsorluk görüşmelerinin devam ettiği ve sona yaklaşıldığı belirtildi. Başkan Muharrem Usta ve yönetimin, hacizli dosyaları kapatmak adına da önemli adımlar attığı, ödemesi geciken oyuncuların da alacaklarının ödenerek serbest kalma ihtimallerinin önüne geçildiği öğrenildi.

AKYAZI’DA YOĞUN MESAİ


Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta'nın 'kamp dönüşü futbolcuları Akyazı Tesisleri'ne yerleştireceğiz' söyleminin ardından Akyazı Kompleksi'nde çalışmalar hız kazandı. Özellikle antrenman sahaları ve takımın kalacağı tesislerin yapımları hızlandırılırken, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da devam eden çalışmalar hakkında sık sık bilgi aldığı öğrenildi. Yeni sezonda yeni bir yolculuğa çıkmayı hedefleyen bordo mavililer, Akyazı Kompleksi'ni 'bir dönüm noktası, yeni bir başlangıç' olarak görüyor. - Sonsöz Gazetesi

Hiç yorum yok