Header Ads

Çöp taksi Pamukkale'de hizmete başladı

Denizli’nin Pamukkale Belediyesi, damperli ve küçük yapısıyla dikkat çeken çöp taksi uygulamasını başlattı. Büyük araçların giremediği sokaklarda acil kaldırılması gereken çöplerin toplatılmasında ve trafik akışına sıkıntı yaratmayan yeni araç, beğenildi.


Pamukkale Belediyesi, çevre temizliğinin sağlanması konusunda ilçede çöp taksiyi hizmete aldı. Küçük bir kamyonet olan ve damperli yapısıyla rikkati çeken yeni araç, büyük araçlarının giremediği yerlere girebiliyor. Acil kaldırılması gereken çöplerin toplatılmasında önemli bir performans sergiliyor. Minyatür yapısı sayesinde çöp taksi şehir içerisinde trafik akışına da sıkıntı yaratmıyor.


TELEFONLA ÇAĞRILABİLİYOR


Vatandaşlarda çöp taksiyi bireysel olarak çöplerin kaldırılması için çağırabiliyor. 444 9 220 veya 0 258 212 80 51 numaralı belediye hatlarından ulaşıp adres vererek hizmet noktasında çöp taksiyi talep edebiliyor.


DENIZLI'DE PAMUKKALE BELEDIYESI BUYUK COP ARACLARININ GIREMEDIGI SOKAKLARA GIREBILEN COP TAKSI UYGULAMASINI BASLATTI. (FOTO. DENIZLI, DHA)
DENIZLI’DE PAMUKKALE BELEDIYESI BUYUK COP ARACLARININ GIREMEDIGI SOKAKLARA GIREBILEN COP TAKSI UYGULAMASINI BASLATTI.
(FOTO. DENIZLI, DHA)

AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, uygulamanın belediyenin yaptığımız çalışmaların önemli bir parçası olacağını belirterek, “Dar ve giriş noktasında sıkıntılı olan sokaklarımız başta olmak üzere caddelerde, trafik yoğunluğunun olduğu noktalarda çöp taksimiz hizmet verecek, çöpler toplanıp bertaraf edilecek. Vatandaşlarımızın telefonla ulaşmasıyla da çöp taksi ayaklarına kadar gidip o hizmeti halkımıza sunacak. Burada önemli olan çevre temizliğinin sürekli olarak en iyi şekilde sağlanmasıdır” dedi.



Çöp taksi Pamukkale'de hizmete başladı

Hiç yorum yok