Header Ads

Soydaş: Kazanmaktan başka düşüncemiz yok

Ankaraagücü  Teknik Direktör Hayati Soydaş: Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Eksikliklerimizi dert etmeden, bu maçı da kazanmak istiyoruz. Play-Off’a çıktığımızda gerçek gücümüz ortaya çıkacaktır


Play-Off’a kalma konusunda ısrarcı olan Ankaragücü, Pazar günü deplasmanda oynayacağı lider Kocaeli Birlikspor maçı hazırlıklarına “Ya hep, ya da hiç” parolası ile devam ediyor.

Sakat ve cezalı futbolcularla başı dertte olan, ancak Play-Off’a çıkmak için var gücü ile çalışan Sarı –Lacivertliler Pazar günü deplasmanda saat 15.00’de başlayacak maç için dünde çalıştı. Teknik Direktör Hayati Soydaş “Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Eksikliklerimizi dert etmeden, bu maçı da kazanmak istiyoruz. Play-Off’a çıktığımızda gerçek gücümüz ortaya çıkacaktır” dedi.
TESİSLERİN AÇTILAR

Bu arada gençlerin spor yapmalarını desteklemek ve bu anlamda yapılan çalışmalara katkı sağlamak amacıyla Ankaragücü yönetimi Tandoğan’daki tesisleri gençlere açtı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği Rugbi Turnuvası Ankaragücü’nün Tandoğan’daki tesislerinde oynandı.

Turnuvaya Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Eskişehir Çamlık ve İstanbul Olimpos rugbi takımları katıldı.

Çekişmeli geçen turnuvada Ankara Üniversitesi bayan Rugbi takımı turnuvayı lider bitirirken, Eskişehir Çamlık ikinci, Orta Doğu Teknik Üniversitesi üçüncü olarak tamamladı.



Soydaş: Kazanmaktan başka düşüncemiz yok

Hiç yorum yok