Header Ads

Miniklerin gösterileri büyükleri büyüledi…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yıldönümü Tevfik Ünsal İlköğretim Okulu Anaokulu sınıfı öğrencileri tarafından coşkuyla kutlandı.


IMG_4078Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program da çocuklar unutulmaz bir bayram yaşadı. Tevfik Ünsal İlköğretim Okulu Anaokulu sınıfının minik öğrencilerinin şiir ve dans gösterileri büyük alkış alırken. minikler , rengârenk kıyafetleri ile coşkulu bir 23 Nisan yaşadı
veb2

Okul Müdürü Ünal Öztürk, Öğretmen Mutlu Öznur Üstün, Yardımcı öğretmen Emel Kılıç ve Dans öğretmeni Tuğcan Işık öncülüğünde hazırlanan 23 Nisan özel programında miniklerin dans gösterileri vatandaşları adeta büyülerken bayram coşkusunu da doruk noktaya taşıdı.


veb3Öğrenciler Tuna Çorum, Kaan Ünal, Hayrunisa Özdemir, Rügeyye Güngör, Dila Akdal, Cahit Efe kaya, Yasin Muhammed Talha Kılıç, Furkan Karacaoğlu, Mert Sürücü, Gülcan Kantemir, Ali Eren Göktepe, Belinay Küçük, Emirhan Canalp, Halime Sena Aslım, Yiğitcan Erdem, Zeynep Altın, Asya Ömür Toptaş, Ceylinsu Ekerbiçer, Yiğit Ali Uludağ, Sümeyye Adıgüzel ve Sena Yaren Aydın’ın büyüklere adeta taş çıkartırcasına sundukları gösteriler velilerin büyük takdirini ve alkışını aldı.



Miniklerin gösterileri büyükleri büyüledi…

Hiç yorum yok